AND THE WINNER IS........

255e0e06 bc60 4376 be5d 2d3ee07a3d27

De eerste online Battle of the DJ’s is een feit en wat was het supervet! Wat hebben we genoten van de onwijs gave setting in de studio’s van Unlimited Sound & Vision. De livestream is gedurende de avond door ruim 2.000 bezoekers bekeken en de livestream is meer dan 5.100 keer geopend. Mooie cijfers voor een eerste editie!

Grote winnaar van de avond was DJ Senovess! De vakjury, bestaande uit bekende namen uit de Bossche DJ scene, vond hem de beste van de 8 deelnemende DJ’s. Zijn spetterende set, waarin hij letterlijk helemaal los ging, sprak de jury het meest aan op techniek en performance. Hij mag dan ook een grote set gaan spelen op 3 september 2020 a.s. op het INTRO FESTIVAL @Home!

DJOPPS won de publieksprijs; hij vergaarde de meeste publieksstemmen en mag binnenkort optreden bij één van de feesten van Studance.

Naast de DJ’s konden de bezoekers ook nog een Battle Corona Pakket verdienen door een ludieke foto of filmpje in te sturen.

Heb je het gemist en wil je de stream nog terugkijken? Dat kan hier!

Save the Date

Donderdag 3 september 2020 organiseren Avans Hogeschool, HAS, Fontys, Koning Willem I College, Helicon en JADS, samen met onderwijspartner Buas uit Breda, de eerste editie van het INTRO FESTIVAL @Home. Zet dus donderdag 3 september met een cirkel eromheen in je agenda want dan is het tijd om in te schakelen op INTRO FESTIVAL @Home.