DJ-talent opgelet!

Banner NL Den Bosch Website

Altijd al een passie voor het draaien van muziek gehad? Dan is dit je kans! Dit jaar organiseren we een ‘Battle of The DJ’s voor aanstromend DJ-talent in Den Bosch op donderdag 21 mei. De winnaar van deze battle krijgt een felbegeerd plekje op de line-up op het INTRO Festival op donderdag 3 september. Altijd al gedroomd van het draaien voor duizenden mensen? Dan is dit je kans!

Wat is Battle of The DJ’s precies?

De ‘Battle of The DJ’s is een contest waarvoor iedere student met DJ-skills zich kan opgeven. Via de aanmeldlink onderaan meld je jezelf direct aan, hierin upload je jouw unieke SoundCloud-mix van 20 minuten. Probeer hierin zo creatief en uniek mogelijk te zijn zodat jouw DJ-stijl duidelijk naar voren komt.

De deadline voor het aanmelden is tot 30 april. Hierna wordt er door de onafhankelijke vakjury een aantal DJ’s geselecteerd die door gaan. Durf jij het aan?

De geselecteerde DJ’s mogen zich vervolgens op donderdag 21 mei laten zien voor een livestream in een café in Den Bosch. Gedurende de avond zal de vakjury aandachtig luisteren en een uiteindelijke winnaar kiezen. De winnaar verdiend een plekje om op mainstage te draaien.


Aanmelden

Waar wacht je nog op? Meld jezelf direct aan via http://tiny.cc/djbattles

Succes!