Interview met de Batlle winnaars

BOTD + logo 44 dpi 72

Het is alweer even geleden, 15 mei 2019 in het Willem Twee poppodium te Den Bosch vond the Battle of the DJ’s plaats. Na een avond vol met energieke Battles zijn er uiteindelijk twee winnaars verkozen. Kylian Gieles, beter bekend als DJ Trovão als juryprijs winnaar en Julian van Beek, bekend als Maikel Julian die de publieksprijs heeft gewonnen. Na een drukke periode kijken we nu samen met Kylian en Julian terug op deze avond!

Voor Kylian was deze avond sowieso al een avond vol uitersten. Nadat hij in eerste instantie niet geselecteerd was, mocht hij na een afmelding via de Wildcard competitie alsnog bij the Battle of the DJ’s zijn kunsten vertonen. 

“Het voelde niet als een wedstrijd, we waren gewoon een paar muzieknerds bij elkaar die het leuk vinden om te DJ’en”, aldus juryprijs winnaar Kylian Gieles.

Toch voelde Kylian lichte spanning en was zijn doel om stiekem wel proberen te winnen. En wat voor een doel was dat! Na een avond vol zweten en wachten op zijn beurt, was het moment daar... Kylian mocht op het podium en wist het publiek vrijwel gelijk naar zijn hand te zetten door een sneer te geven naar de ‘mainstream’ DJ’s. Na afloop van zijn 20 minuten durende set, was Kylian dan ook vrolijk gestemd. Deze vrolijkheid werd natuurlijk alleen maar gevoed toen hij te horen kreeg dat hij de juryprijs had gewonnen! Met het winnen van deze prijs mocht Kylian niet alleen draaien op de Studance | Gin Tonic Editie!, maar staat hij donderdag 29 augustus op de mainstage van het INTRO Festival te Den Bosch! 

Naast de juryprijs, hebben we dit jaar natuurlijk ook weer een publieksprijs! Dit jaar is deze gewonnen door Julian van Beek, beter bekend als Maikel Julian. Julian, student aan het Koning Willem I College, is net als Kylian afkomstig uit de Wildcard competitie!

BOTD + logo 64 dpi 72

“Ik had niet verwacht dat ik überhaupt mee zou doen aan the Battle of the DJ’s, laat staan dat ik had verwacht de publieksprijs te winnen”, aldus publieksprijs winnaar Julian van Beek.

Ondanks het onverwachte is Julian nu toch bezig met de voorbereidingen voor een playlist met mogelijke muziek. Met meer dan één muziekgenre zal Julian het publiek van de Studance stage vermaken op het INTRO Festival! 

Wil jij deze twee toppers niet missen op het INTRO Festival? Vergeet je dan niet aan te melden via de uitnodigingsmail in je mailbox en, GET READY FOR THE FUTURE!