Meet the team

TEAM Joost van der Velden Photography 0231 02 lr v2

We zijn weer begonnen!

Ook dit jaar mogen we (Bart Wouters, Ruud Walenberg en Hester Klein Tijssink) het INTRO Festival weer organiseren met de hulp van stagiaires! Dit jaar zijn dit Anouk en Aaron (middenvoor op de foto). Beide stagiaires studeren aan de Breda University of Applied Sciences en kijken erg uit naar de komende maanden!

Anouk Overmars

Mijn naam is Anouk Overmars en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding International Leisure Management aan de Breda University of Applied Sciences. Door mijn studie heb ik besloten om naar Breda te verhuizen, om het echte Brabantse Breda te ervaren. De afgelopen jaren was ik regelmatig in de stad te vinden om een drankje te doen of een hapje te eten met vrienden. Ondanks dat Breda mijn thuishaven is, ga ik samen met Aaron natuurlijk ook het INTRO Festival in Den Bosch verzorgen. Dit is een hele mooie uitdaging om de stad Den Bosch te leren kennen en te ontdekken tijdens mijn stage periode. Beide festivals worden een enorme uitdaging waar ik, als leisure student, onwijs veel ervaring op kan doen, en waar ik hartstikke veel zin in heb!

Aaron Brouwers

Mijn naam is Aaron Brouwers, 21 jaar oud en ik ben samen met Anouk afgelopen februari begonnen aan mijn stage binnen het HBO Intro Festival. Ik ben derdejaars International Event Management student  aan de Breda University of Applied Sciences. Wegens mijn studie woon ik inmiddels al drie jaar met ontzettend veel plezier in Breda, waardoor ik mijn ervaringen in Breda graag zou willen delen met de nieuwe studenten binnen de stad. Natuurlijk organiseren wij ook het INTRO Festival in Den Bosch, naast het delen van mijn ervaringen in Breda, kijk ik ook erg uit naar het leren kennen van deze (voor mij nieuwe) omgeving. Het INTRO Festival is hier natuurlijk de perfecte plaats voor! In de komende periode wil ik het geleerde in de praktijk gaan brengen door middel van mijn stage bij het HBO Intro Festival. Een uitdaging waar ik natuurlijk erg veel zin in heb!

Maar er is meer.....

 INTRO Festival Den Bosch werkt ook nauw samen met studenten van Integrale Veiligheidskunde van Avans......

team IVK lr
(vlnr) Juul, Anke, Fleur, Maarten, Emily, Guus, Thom, Tycho en David Jan 

......en studenten van het Koning Willem I College.

Team KW1C
(vlnr) Jolein, Manon, Nina en Noëlle

Als dit geen succesvolle editie wordt.......