save the date

Logo INTRO FESTIVAL home lr smal

Donderdag 3 september 2020 organiseren Avans Hogeschool, HAS, Fontys, Koning Willem I College, Helicon en JADS, samen met onderwijspartner Buas uit Breda, de eerste editie van het INTRO FESTIVAL @Home. Natuurlijk hopen we dat dit de enige keer is dat er een @home editie komt en dat we in 2021 gewoon weer op een festivalterrein staan... 

Via een livestream verzorgen we een zeer interactieve avond bij jou thuis op de bank. Voetjes van de vloer dus met al je huisgenoten op 3 september (indien de richtlijnen dat tegen die tijd toelaten natuurlijk).

Gedurende een 3 uur durend avondprogramma zap je naar de diverse ‘stages’ waar de DJ’s hun sets ten gehore brengen. Naast muziek zijn er ook verrassende interactieve challenges waar je aan deel kunt nemen. Denk hierbij aan ludieke chatboxes met de studentenverenigingen, winacties waarbij je mooie prijzen kunt winnen, pubquizzen, etc. Op dit moment zijn we alles aan het uitzoeken maar dat het een leuke avond wordt dat is zeker!

Save the date

Zet donderdag 3 september van 20.00 – 23.00 met een cirkel eromheen in je agenda want dan is het tijd om in te schakelen op INTRO FESTIVAL @Home.

Digitale HANG OUT 

Wil je ook dat jouw vereniging deel uitmaakt van de digitale HANG OUT van INTRO FESTIVAL @Home? Meld dan jouw ideeën of wensen via hs.kleintijssink@avans.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de organisatie van het INTRO FESTIVAL @Home via hbointro@avans.nl