Winnaars The Battle of the DJ’s zijn bekend!

winnaar

Na weken van voorbereidingen was het afgelopen woensdag 15 mei eindelijk zo ver; The Battle of the DJ’s! Het jaarlijks terugkerend evenement waar opkomende DJ-talenten de kans krijgen om hun kunsten te tonen, vond plaats in het Willem Twee Poppodium en was weer een daverend succes!

Publieksprijs

Tijdens The Battle of the DJ's waren er maar liefst twee prijzen in de wacht te slepen, de publieksprijs en de juryprijs. Met maar een verschil van 30 stemmen mogen wij bekend maken dat Maikel Julian de publieksprijs heeft gewonnen! De prijs? Maikel Julian mag een set draaien op de second stage van Studance tijdens het INTRO festival Den Bosch op 29 augustus 2019!

Het stemmen was niet alleen gunstig voor Maikel Julian, doordat er massaal is gestemd is er ook nog eens 150 euro opgehaald voor stichting WensAmbulance Brabant! Dit bedrag zal volledig aan hen gedoneerd worden in combinatie met de opbrengsten van de inzamelingsacties tijdens het INTRO Festival Den Bosch en het HBO Intro Festival te Breda

Juryprijs

Naast de publieksprijs is er natuurlijk voornamelijk gebattled voor de juryprijs! DJ Trovão mag tijdens het INTRO Festval een set draaien op de mainstage! Daarnaast heeft Studance ook nog een extra prijs hier aan toegevoegd, namelijk een set tijdens Studance | Gin Tonic Editie!