OVER

nieuws Lisavanacquoij 28

Het zonnetje lacht, de lucht is blauw, INTRO Festival, kom maar gauw! 

Heb jij 1 september al in je agenda staan!? Het INTRO Festival is weer terug en wel op een spiksplinternieuwe locatie: Festivalterrein De Vliert! Wat hebben we jullie gemist, om over onze KNALDRANG nog maar niet te spreken… We kunnen niet wachten dit feestje weer met jullie te vieren! 

Achter de schermen zetten we alvast alles op alles om er speciaal voor de Bossche studenten een mooi feest van te maken. Extra dit jaar is onder andere dat we al om 15.00 uur starten, hoe tof is dat!? En dat is niet het enige maar dat zal je nog wel merken...


Het festival is en blijft gratis toegankelijk voor alle studenten van Avans, KW1C, Yuverta, HAS Hogeschool en Fontys Hogescholen. Wel is het noodzakelijk dat je je aanmeldt. En goed nieuws, dat kan nú al want de eerste uitnodigingen zijn al verzonden.

Heb je nog geen uitnodiging gehad?
Geen paniek, wellicht heb je je nog niet officieel ingeschreven voor volgend jaar. De komende periode zullen we steeds uitnodigingen blijven sturen zodra we jullie inschrijving hebben ontvangen vanuit jullie school. Dus: iedereen krijgt zowieso een uitnodiging!

 

Zien we je 1 september?

Groetjes het INTRO Festivalteam