OVER

nieuws Lisavanacquoij 28

Nieuwe ronde, nieuwe kansen?!

Er gloort voor het eerst, sinds we te maken kregen met Covid-19, weer licht aan de horizon. Door de Fieldlab experimenten en het vaccinatieproces is er weer enig perspectief voor de eventbranche en dus ook voor het INTRO Festival in Den Bosch! We rekenen ons nog niet rijk en schreeuwen het niet van de daken maar de voorbereidingen voor een live festival buiten zijn begonnen!

Hopelijk kan jij dit jaar wel je studiejaar goed beginnen, samen met alle eerste én meerderejaars studenten van Avans, HAS, Fontys, JADS, Koning Willem 1 College, Helicon enk Koningstheater. Zet donderdag 2 september 2021 alvast in je agenda. Dan krijg jij hopelijk de kans om jouw (nieuwe) stad te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en samen met alle studenten van Den Bosch helemaal lost te gaan op onze toffe line-up. 

Naast de altijd vette line-up van de mainstage zijn er nog genoeg andere dingen te beleven. Maak kennis met verschillende studentenverenigingen, onderneem diverse activiteiten met je studiegenoten en vrienden of ga op ontdekkingsreis op de Hang Out. 

Entree is zoals altijd gratis maar aanmelden moet en waarschijnlijk ook nog iets met een sneltest. In juni krijg je bericht van ons hoe je je kan aanmelden en onder welke voorwaarden. Indien alle maatregelen het tegen die tijd toelaten ben jij  in ieder geval gegarandeerd van een plek op het INTRO Festival Den Bosch op donderdag 2 september.

Fingers crossed en hopelijk tot dan!!