Battle of The DJ’s 2023

De pre-party van het INTRO Festival; Battle of The DJ’s 2023 komt steeds dichterbij! De battle vindt dit jaar plaats op 1 juni in Café Lalalaa in Den Bosch. Inloop voor bezoekers start om 20.00 uur en om 21.00 uur zal de eerste DJ beginnen met draaien. Bij binnenkomst kun je je jas kwijt in een betaalde garderobe. Er wordt niet gewerkt met muntjes, je kunt net zoals normaal pinnen aan de bar! Benieuwd welke DJ’s deze avond de strijd aan gaan? Neem een kijkje op ons Instagram of Facebook kanaal, hier wordt vanaf 19 mei zes dagen lang, elke dag een DJ bekend gemaakt! Ook jouw mening telt op deze avond! Er wordt naast een jury prijs namelijk ook een publieksprijs weggegeven aan een van de DJ’s. Er zijn dus twee DJ’s die er met de winst vandoor gaan.

Naast dat je op deze avond kunt genieten van een hoop nieuw DJ talent in Den Bosch, is het ook mogelijk om je steentje bij te dragen aan het goede doel! Voor maar €2,- koop je een lot waarmee je kans maakt op een aantal gave prijzen. De opbrengst van deze loten gaat naar Wensambulance Brabant. Dit goede doel laat de mooiste laatste wensen in vervulling gaan.

O en trouwens! Gedurende de avond zal er een fotograaf rond lopen die mooie plaatjes maakt van de pre-party. Wil je niet op de foto? Stuur dan een mailtje naar introfestival@avans.nl. Tot 1 juni!!!!

Instagram: introfestivaldenbosch
Facebook: INTRO Festival Den Bosch